Linkkejä

Sharetribe on Malminkartanon oma verkkotori, jossa asukkaat voivat auttaa toisiaan eri tavoin. Täällä onnistuu muun muassa tavaroiden lainaus, myynti, vuokraus ja vaihto, kyytirinkien järjestäminen sekä avun tarjoaminen ja pyytäminen eri arjen tilanteisiin.

Tori.fi on ilmainen kauppapaikka, jossa myydään ja ostetaan käytettyjä tavaroita. Voit vuokrata asunnon, mökin tai vaikka etsiä vaihtoautoja. Koirat ja kissatkin löytävät Torin kautta uuden kodin.

Korjaakaupunki.fi -palvelun sivulla voit raportoida kaupungilla havaitsemiasi ongelmia. Palvelu toistaiseksi vielä kehitysvaiheessa.

Tarkkailija on karttapohjainen tietopalvelu, jonka avulla voit seurata oman elinympäristösi tai muiden alueiden tapahtumia. Palvelussa voit määrittää itseäsi kiinnostavat aihepiirit ja hankkeet tai rajata tiedonhaun tiettyyn alueeseen. Tämän jälkeen Tarkkailija tiedottaa sinua aina kun uutta tietoa kiinnostuksen kohteistasi on saatavilla.

Asiat kartalle: olisiko kantakaupunki nykyistä isompi ja moottoriteiden tilalle rakennettu kaupunkibulevardeja? Pitäisikö raideliikenteellä päästä työhön, luontoon ja harrastusten äärelle nykyistä helpommin? Miten kasvavaan kaupunkiin saataisiin riittävästi asuntoja? Kerro ajatuksistasi osallistumalla kyselyyn, ja olet näin mukana valmistelemassa Helsingin uutta yleiskaavaa. Kysely on toteutettu Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston toimeksiannosta.

Päätökset: Löydä juuri sinua kiinnostavat Helsingin kaupungin poliittiset päätökset. Mitä naapurustossasi tapahtuu? Kuka päättää, mitä päätetään ja millä perusteella?