Lännen paletti Pohjois-Haagan asema-aukiolla 19.5.

Keskiviikkona 19.5.2010 klo 14.00 – 18.00 Pohjois-Haagan asema-aukiolle nousee iloinen Lännen paletti -kaupunkitapahtuma, joka kokoaa yhteen runsaan joukon Länsi-Helsingin järjestöjä, yhdistyksiä sekä sosiaali-, terveys- ja kulttuuripalveluja. ”Tapahtumalla halutaan edistää alueen asukkaiden yhteenkuuluvuuden tunnetta ja yhteisvastuuta sekä vahvistaa osallisuutta esittelemällä Länsi-Helsingin asukkaille alueen runsaita osallistumismahdollisuuksia” , kertoo kumppanuustyöntekijä Annamari Aalto läntiseltä sosiaaliasemalta.

Tapahtumassa yleisöä ovat viihdyttämässä mm. Stadin juhlaorkesteri ja Länsi-Helsingin musiikkiopisto sekä sosiaaliviraston sosiaalikuiskaajat. Helsingin taiteilijaseuran jäsenet piirtävät iltapäivän aikana Croquis –piirroksia halukkaille. Luvassa on sosiaalilautakunnan puheenjohtaja Sirkku Ingervon sekä kansanedustaja Päivi Lipposen, Sari Sarkomaan ja Eero Heinäluoman puheenvuorot. Lisäksi tilaisuudessa puhuvat myös Kodittomien tuki ry:n toiminnanjohtaja Arja Lankinen, Majakka ry:n toiminnanohjaaja Anne Niemi ja Kumppanuustalo Horisontista toiminnanjohtaja Jaana Löppönen.

Runsaasta ohjelmatarjonnasta ei tarvitse nauttia tyhjin vatsoin vaan tapahtumassa on tarjolla ilmaista hernekeittoa. Halukkaat saavat myös tutustua sosiaaliviraston Haagan toimipisteeseen Hopeatie 6:ssa, jossa on avoimet ovet koko tapahtuman ajan. Lännen paletti –tapahtuma liittyy Euroopan köyhyyden ja sosiaalisen syrjäytymisen torjunnan teemavuoteen 2010.