Osallistu Rakennusviraston asukaskyselyyn

Ovatko puistot viihtyisiä, toimivatko katujärjestelyt? Rakennusvirasto haluaa tietää asukkaiden mielipiteen Helsingin puistojen ja katujen kunnosta. Asukaskyselyn avulla virasto haluaa tehostaa palvelujaan niissä asioissa, joissa asukkaiden mielestä on parantamisen varaa.

Kyselyyn voi vastata heinäkuun puoliväliin saakka täällä. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä. Vastaajien kesken arvotaan polkupyörä.

 

Rakennusvirasto hakee kaupunkilaisten mielipidettä mm. oman asuinalueensa katualueiden siisteydestä ja kunnosta sekä talvihoidosta asuinalueilla, vilkkaasti liikennöidyillä pääväylillä, jalkakäytävillä ja pyöräteillä. Lisäksi asukkailta pyydetään arvioita mm. puistojen siisteydestä, istutusten hoidosta, penkkien ja leikkivälineiden kunnosta. Kysymykset kattavat myös ulkoilualueiden ja metsäluonnon hoidon. Palautetta toivotaan yhtä lailla autoilijoilta kuin jalankulkijoilta, pyöräilijöiltä ja rullaluistelijoilta.

Kysely toteutetaan nyt kolmatta kertaa, edellisen kerran se tehtiin vuonna 2009.

Yhteenveto kyselyn vastauksista menee tiedoksi päättäjille sekä alueiden hoidosta ja kunnosta vastaaville ja niistä tiedotetaan tulosten valmistuttua. Samalla arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken ekologinen ja trendikäs Jopo-pyörä.