Pulssikahvilan avajaiset 29.1.2013

Kanneltalon kuukausittainen tapahtumakahvila vastaa alueen nuorten tarpeeseen. Kanneltalon aulakahvilassa vietetään ensi tiistaina 29.1. uuden, nuorille suunnatun tapahtumakahvilan avajaisia. Kahvila tulee tarpeeseen, sillä alueen nuorisotalot ovat tiistaisin kiinni ja nuorten toimintamahdollisuudet ovat näin ollen alkuviikoilla hyvin rajalliset.

Kannelmäen, Malminkartanon ja Haagan alueella jo vuodesta 2009 saakka toiminut Operaatio Pulssi on vuosien varrella tuottanut alueen 12-18–vuotiaille nuorille laadukasta harrastustoimintaa, jonka sisältöihin nuorilla on ollut itse mahdollisuus vaikuttaa. Nyt nuorille halutaan antaa taas yksi uusi vaikuttamisväylä, kun Kanneltaloon avataan Pulssikahvila. Kahvilan tarkoituksena on tarjota Kanneltalon aulakahvila kerran kuussa nuorten käyttöön – teatterinäyttämöksi, kokoontumis- tai kohtauspaikaksi, keikka- tai tapahtumatilaksi. Kahvilailtoja on kevään aikana neljä (29.1., 26.2., 19.3. ja 28.5.) ja tapahtumat tullaan toteuttamaan nuorten toimintaryhmävetoisesti, Kanneltalon henkilökunnan avustuksella ja tuella.

Kahvilan avajaisillan esiintyjinä nähdään alueen nuorten omat räppikokoonpanot TBR sekä Frank Lukas & Wil. Esiintyjäkaartia vahvistaa lisäksi hillitön, niin ikään Malminkartanosta ponnistava Teflon Brothers.

Pulssikahvilan avajaiset tiistaina 29.1. kello 17.00–21.00, Kanneltalo (Klaneettitie 5, Kannelmäki). Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se järjestetään yhteistyössä operaatio Pulssin, Helsingin kulttuurikeskuksen ja Helsingin nuorisoasiainkeskuksen kanssa.