Tule kertomaan ajatuksiasi Malminkartanonhuipun virkistyskäytöstä ti 13.10 klo 18-20

Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto laatii Malminkartanonhuipun alueelle hoito- ja kehittämissuunnitelmaa, jossa määritellään alueen hoitoa, kunnostusta ja käyttöä koskevat tavoitteet.

Esittely- ja keskustelutilaisuus tiistaina 13.10.2009 klo 18–20 Malminkartanon ala-asteen/Puustellin monitoimitalon ruokalassa (Puustellintie 6). Suunnitelmiin voi tutustua ennen tilaisuutta klo 17.30–18.

Suunnitelmat ovat esillä myös 14.–30.10. Malminkartanon kirjastossa ja Rakennusviraston asiakaspalvelussa (Pohjoinen Makasiinikatu 9) sekä verkkopalvelussa osoitteessa http://feasy.net/hkihkr/1/ (Malminkartanonhuippu).

Osallistumalla vaikutat! Yhdessä asukkaiden kanssa toimiessaan suunnittelijat saavat arvokasta paikallistuntemukseen perustuvaa tietoa ja palautetta suunnittelualueeseen kuuluvien katu-, puisto- ja metsäalueitten käytöstä ja kehittämistarpeista. Nyt järjestettävässä tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua työryhmän laatimaan alustavaan suunnitelmaluonnokseen sekä antaa palautetta ja parannusehdotuksia sekä vaikuttaa Malminkartanonhuipun virkistyskäyttöön tulevaisuudessa.

Lisätiedot:
Mikko Koivistoinen
p. 310 38527, mikko.koivistoinen(at)hel.fi
suunnitteluasiantuntija
Katu- ja puisto-osasto